BIOGRAFIA

Pèl de Gall es va formar la tardor de 2008 quan dos joves pollets menorquins (Francesc i Ernest) que compartien pis a Barcelona van començar a composar cançons. En un principi tot era fer ‘piu piu piu’ sense cap tipus d’objectiu ni motiu més que per passar el temps i riure una estona. Però després de penjar ‘Indewein’, ‘Relacions dins s’estable’ i ‘Què cony!’ a les xarxes socials i veure que estaven agradant, van decidir formar un galliner complet i començar a donar canya en directe.

Des del primer concert l’agost de 2009, no han parat de crear noves cançons i de lluir les crestes en directe. I a dia d’avui, el grup ja acumula 32 cançons enregistrades en tres discs, quatre videoclips, i una llarga llista d’actuacions en directe tant a les Illes Balears com a Catalunya i Andorra.

Durant els gairebé 7 anys en què Pèl de Gall va tenir un peu a Barcelona i l’altre a Menorca, pel grup hi va passar ‘lo millor de cada casa’: músics com a cabres entre els quals s’hi troben Felip Silva, Javi Bisbal, Albert Viñés, Francesc Torres, Enric Marquès i Oriol Iglesias.

Però l’any 2016, Pèl de Gall es va establir definitivament a Menorca, on Francesc Pons i Ernest Martí van composar noves cançons que acabarien formant el nou disc ‘Totes ses deixades són perdudes’, que seria publicat el juny de 2017.

Després del retorn del baterista Sergio Bernhardt i el teclista Biel Janer (membres de Pèl de Gall durant els primers anys de vida del grup) i amb la recent incorporació del baixista Xavi Martí, Pèl de Gall torna a estar a punt per seguir donant-ho tot en directe!

I com es sol dir: ‘allà on hi ha pèl, hi ha alegria’, així que Pèl de Gall seguirà donant canya sempre amb les crestes ben altes!

Molt de Pèl!!!